26 Kasım 2013 Salı

Yeni Hyundai i 10 Nasıl Bir Araç

Ünlü Güney Kore markası Hyundai i 10 2011 senesinden beri yeni model üretmiyordu. 2014 senesinin yaklaşmasıyla yeni bir karar alan Hyundai önümüzde ki sene için Yeni Hyundai i 10 aracını üretmeye karar verdi. Peki yeni Hyundai i 10 da neler var neler  yok? Yeni hyundai i 10 fiyatı nedir? Aklınıza takılan tüm soruların yanıtları bu yazımızda mevcut. Şimdi dilerseniz Yeni hyundai i 10 özelliklerine şöyle bir göz atalım.

Yeni Hyundai i 10 dizel seçeneği olmayan bir araç. Dolayısıyla yalnızca benzinli motor seçeneği ile ona sahip olabilirsiniz. Otomatik ve düz vites seçenekleri ile 1.0 benzinli 5 ileri düz vites 1.0 benzinli 4 ileri vites düz ve 1.2 4 ileri otomatik alternatifleri ile size sunuluyor. Küçük motorlu bu aracın en dikkat çekici özelliği sarfettiği düşük yakıt tüketimi. Yeni hyundai i 10 yakıt tüketimi şehir içinde 6 litre şehirdışında 4.0 litre ortalamada ise 4.7 gibi oldukça mükemmel değerlerde.

Yeni Hyundai i 10 donanım seçeneklerine gelince, öncelikle bu araç Style ve Elite modelleri ile sunuluyor. Style biraz daha basic bir model, elite ona göre üst paket sayılabilir. Güvenlik donanımlarında ABS, EBD, VSM, ESP, HAC, ESS, TPMS, sürücü ve yolcu hava yastıkları standart. Konfor donanımında ise bazı farklılıklar söz konusu.  Ortak olan donanımlar arasında direksiyondan kumandalı radyo, RDS özellikli radyo, mp3 ve CD çalar, AUX ve USB girişi, elektrik destekli direksiyon, tek dokunuşlu dönüş sinyali, vites değiştirme göstergesi, güneşlik ve makyaj aynası, aydınlatmalı torpido gözü, manuel klima, elektrikli ön ve arka camlar, aydınlatmalı cam kumanda düğmeleri iç özelliklerinden bazıları. Dış özelliklerine gelince; gündüz sürüş farları, elektrikli ve ısıtmalı dış aynalar arka sis lambası ve arka silecekler, mikro anten ve ısıtmalı arka cam ortak özellikleri. Elite modelde ekstra olarak LED aydınlatma, gövde rengi yan aynalar, sinyalli yan aynalar, viraj içi statik dönüşlü farlar ve ön sis farları mevcut. Yeni hyundai i 10 fiyatları şuan için 28. 500 Liradan satışa sunulmaktadır. Bu fiyatların aralık sonunda biraz daha düşmesi bekleniyor.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder